Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μια απλή σκατένια μέρα


Είναι μέρες που γαμιέται ο Δίας. Και η Ήρα και όλοι οι θεοί στον Όλυμπο μαζί. Είναι η μέρα που θα ξεκινήσει με το πιο απαράδεκτο μήνυμα στο κινητό, email, post στο facebook, καμιά φορά και η απουσία όλων αυτών στην αυγή της ημέρας μπορεί να προκαλέσει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, έναν μικρό νευρικό κλωνισμό. Στη συνέχεια θα μαλώσεις με το αφεντικό σου, το γκόμενό σου, το γείτονα, τον πρώην, τον πρώην πρώην, οι συνεργάτες στο γραφείο θα έχουν όλοι περίοδο, μερικοί και κλιμακτήριο μαζί και κάπως έτσι, με μαθηματική ακρίβεια η μέρα διαγράφεται σκατά.

Τι κάνεις όταν η μέρα είναι σκατά αλλά οι υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να μείνεις μέσα και να περάσεις το υπόλοιπο της μέρας με dvd, πίτσα και πολύ chat; Πώς θα αντιμετωπίσεις αυτήν τη σκατένια μέρα που ξεπροβάλει απειλητικά και σε καλεί κοντά της;

Ξεκινάμε από τα βασικά. Δεν τηλεφωνείς ποτέ στον πρώην πρώην πρώην, επειδή σε εκνεύρισε στο τηλέφωνο ο πρώην πρώην, γιατί πιο πριν τα πήρες στο κρανίο με το μήνυμα του πρώην. Βρίζεις απλά τον πρώην, την πηγή του κακού. Ένα υβριστικό μήνυμα θα μπορούσε να έχει διάφορα στυλ:

Ελληνική ταινία: "Απορώ τι σου βρήκα, έχασα τους καλύτερους μήνες μου μαζί σου, εμένα που με ζητούσαν καν και καν."

Κομψά: "Είσαι ένας κρετίνος με αμφισβητούμενο δείκτη νοημοσύνης, που ένα λάθος παραστράτημα της μοίρας μας έφερε κοντά."

Όχι κομψά: "Είσαι ένας μαλάκας, μας έπρηξες και συ και το υφάκι σου, σάλτα και γύρνα στη μαμάκα σου σκατόφλωρε."

ΠΑΟΚτσίδικα: " Σε γράφω εκεί που ξέρεις. ΠΑΟΚ είμαι."

Αρειανίστικα: "Νομίζω για άλλη μια φορά με αδίκησες κατάφωρα, ήμουν πολύ καλύτερη από σένα καθ'όλη τη διάρκεια της σχέσης μας."

Ηρακλιδίστικα: "Ζαλίζομαι με τη βλακεία που σε δέρνει. Και μη μου ξαναστείλεις μήνυμα, ο καλύτερος μου πελάτης έγινες."

Σερραϊκά: " Άη βεεε."

Πάμε τώρα στα επόμενα. Βρίζεις επίσης το αφεντικό. 'Όχι θα τον φοβηθείς επειδή σε πληρώνει με 652 ευρώ το μήνα. Θα τα κερδίσεις από το στοίχημα. Μυαλό έχεις, από μπάλα δεν ξέρεις και πολλά, αλλά λεπτομέρειες.

Στο γραφείο μοιράζεις ταμπόν σε κάθε περιοδεύοντα συνάδελφο και αν αναρωτηθούν γιατί το κάνεις και τι έπαθες, blame the blonde.

Του γείτονα του σκας τα λάστιχα, επιτέλους θα πάρεις το αίμα σου πίσω που κάθεται και λέει δεξιά και αριστερά τι ώρα μπαίνεις και τι ώρα βγαίνεις.

Σβήνεις για μια ολόκληρη μέρα το λογαριασμό σου από το facebook, αφού βέβαια έχεις μεταφέρει τα επείγοντα περιστατικά στο msn... Ξέρεις εσύ...

Μετά από όλα αυτά μπορείς και πάλι να χαμογελάσεις, μια σκατένια μέρα που δε σε πήρε από κάτω, που πάτησες πόδι και είπες, έπεσα αλλά θα σηκωθώ, γιατί είμαι θηρίο, είμαι λιοντάρι και γιατί.... κλάνει το γατί!!! (Έχει κάνει sold out η ατάκα αυτή).

YΓ. Έκανα την πάπια στο τι πρέπει να κάνεις με το που μαλώσεις με τον γκόμενο. Αυτό ακριβώς... Την πάπια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου